Andreea Palcu-Lapė: Serviciile medicale moderne trebuie neaparat să fie fondate pe Comunicare, Respect, Etică și Demnitate

Oct 25, 2023 | Comunitate

Cred că serviciile medicale moderne trebuie neaparat să fie fondate pe Comunicare, Respect, Etică și Demnitate”, spune Andreea Georgiana Palcu-Lapė, Quality and Risk Manager (Clinical Governance) HCA Healthcare UK.

Aceasta consideră că pacientul trebuie tratat din punct de vedere holistic bio-psiho-social și nu doar privit ca un număr.

Disipând mesajul CRED în Medicina și molipsind și alte instituții medicale din România, se poate construi în timp o medicină modernă și o îngrijire medicală adecvată, sigură, eficientă și inovatoare., afirmă Andreea Palcu-Lapė.

Programul CRED în Medicină reprezintă o inițiativă dedicată promovării și implementării unor standarde internaționale ridicate în ceea ce privește relaționarea dintre cadrele medicale și pacienți sau familiile acestora. CRED este un acronim care reprezintă patru valori fundamentale în orice sistem de sănătate: Comunicare, Respect, Etică și Demnitate.

Pentru mai multe informații despre Program, vizitați www.credinmedicina.ro.

Pentru a deveni și dvs. parte din comunitatea CRED în Medicină, accesați formularul următor: https://www.credinmedicina.ro/formular-inscriere-cred/

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA

ÎNSCRIE-TE ÎN COMUNITATE

Alătură-te Comunității și susține Programul CRED în Medicină!

INFOGRAFICE