Devino parte din Comunitatea CRED: susține Comunicarea, Respectul, Etica și Demnitatea în Medicină!

Oct 10, 2023 | Comunitate

Programul CRED în Medicină este o inițiativă ce aspiră la o schimbare în relația dintre cadrele medicale și pacienți sau familiile acestora. CRED reprezintă o abordare multidisciplinară pentru îmbunătățirea calității îngrijirii medicale, cu patru valori fundamentale la baza sa: Comunicare, Respect, Etică și Demnitate.

De ce ar trebui să devii parte din comunitatea CRED?

  1. Atragem atenția împreună asupra nevoii unui mediu de relaționare medicală mai eficient, uman și orientat către pacient. Standardele ridicate de comunicare, respect, etică și demnitate sunt pietrele de temelie pentru un sistem de sănătate mai performant;
  2. Fiecare din noi, la un moment dat, este pacient sau are o persoană dragă care se află în nevoie de îngrijire medicală. Susținând CRED, contribui și tu la asigurarea unui tratament mai bun și la respectarea demnității și drepturilor fiecărui pacient;
  3. Făcând parte din comunitatea CRED, te alături unui grup de oameni cu aceleași valori și perspective. Poți schimba experiențe, poți învăța de la alții și, cel mai important, poți contribui la schimbarea în bine a sistemului medical.

Cum poți să te implici:

  • Participi la evenimentele din cadrul Programului unde poți învăța mai multe despre ce înseamnă o îngrijire medicală mai bună și cum poți contribui la implementarea aceasteia;
  • Dacă ai avut experiențe personale sau profesionale legate de relaționare sau etică în sănătate, împărtășește-le pentru a ajuta la crearea unei baze de cunoștințe și schimb de experiențe.

Împreună, putem face diferența în îmbunătățirea sistemului de sănătate și în asigurarea că fiecare pacient își cunoaște drepturile și primește îngrijirea de calitate și respectul pe care îl merită. Alătură-te comunității CRED astăzi și fii parte din această schimbare pozitivă!

Pentru a deveni parte din comunitatea CRED în Medicină, accează formularul următor: https://www.credinmedicina.ro/formular-inscriere-cred/.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA

ÎNSCRIE-TE ÎN COMUNITATE

Alătură-te Comunității și susține Programul CRED în Medicină!

INFOGRAFICE