Programul „CRED în Medicină” este o inițiativă dedicată promovării și implementării unor standarde internaționale ridicate în ceea ce privește relaționarea dintre cadrele medicale și pacienți sau familiile acestora.

CRED este un acronim care reprezintă patru valori fundamentale în orice sistem de sănătate: Comunicare, Respect, Etică și Demnitate. Considerăm că aceste elemente sunt esențiale în furnizarea unei îngrijiri medicale de calitate și în stabilirea unei relații corecte și încrezătoare între profesioniștii din sănătate și pacienți!

De ce să te înscrii?

Aderarea la Comunitatea CRED în medicină reprezintă acordul tău de a primi din partea OAMENI ȘI COMPANII SRL, având cod unic de identificare 13611073, comunicări despre activitățile din cadrul Programului CRED în medicină. Vei primi noutăți, rapoarte speciale sau invitații la diverse evenimente și activități în legătură cu acest Program.

Ai în permanență, în mod gratuit și facil, posibilitatea de a renunța la primirea acestor comunicări, fie prin transmiterea unei solicitări scrise către noi la datele de contact din Nota de informare privind prelucrarea datelor personale, fie cu ocazia fiecărui mesaj primit de la noi care conține posibilitatea de renunțare/dezabonare.