Comunicare, Respect, Etică, Demnitate

Comunicare, Respect, Etică, Demnitate

INVITAȚIE

Suntem bucuroși să anunțăm 2 evenimente care marchează o etapă importantă în promovarea unei relații corecte între pacienți și sistemul de sănătate și, implicit, în acordarea de îngrijire medicală la cele mai înalte standarde.

1. Lansăm un Program care își propune să identifice cele mai bune modalități pentru îmbunătățirea modului în care interacționează personalul medical din România cu pacienții, indiferent dacă sunt în sistemul public sau în cel privat. În general, când se confruntă cu o problemă de sănătate, pacienții români au nevoie de un reper de încredere, care să le arate cu respect și empatie calea de urmat. Pentru că sistemul medical românesc nu oferă întotdeauna acest tip de încredere, mulți români aleg să își trateze în străinătate problemele de sănătate cu adevărat grave.

E nevoie să le redăm încrederea în sistemul de sănătate din țară și tocmai aceasta este baza
Programului „CRED în medicină” (Comunicare, Respect, Etică, Demnitate).

2. Vă propunem un nou concept de îngrijire medicală, prin Spitalul Nord Pipera, pe care îl vom deschide în perioada imediat următoare. Spitalul Nord Pipera este un reper medical european care respectă atât criteriile ce țin de infrastructură și dotări, cât și standardele internaționale de comunicare și relaționare cu pacienții și familiile acestora.

Pacienții români nu vor mai trebui să plece în alte țări pentru a se trata, vom avea în București servicii medicale «ca afară». Este un pas foarte important pe care noi, la Grupul Nord, îl facem pentru a recâștiga încrederea românilor în medicina de acasă.

Vă invităm, așadar, să faceți parte din această schimbare și să ne fiți alături luni, 6 noiembrie, începând cu ora 18.00, la un eveniment special, despre necesitatea schimbării și motivele pentru care să CREDem în medicina românească!

Fondator,
Dr. Ovidiu Palea

Mulțumim tuturor pentru confirmările de participare! În acest moment, lista s-a închis și nu mai putem primi alte confirmări.

Pentru orice altă informație despre eveniment:

sau