Caravana Comunicării @NORD: Lunile iunie și iulie, declarate lunile comunicării în cadrul NORD – Grupul Medical Provita

Jun 28, 2024 | Noutăţi

Susținând și promovând cu fiecare ocazie importanța comunicării eficiente și armonioase și a unei echipe unite, NORD – Grupul Medical Provita a declarat lunile iunie și iulie drept lunile comunicării. Această perioadă este marcată de Caravana Comunicării @NORD – o serie de grupuri de lucru și sesiuni deschise de comunicare, desfășurate în mai multe locații ale Grupului.

Campania are scopul de a întări relațiile interne, de a consolida viziunea Grupului NORD și de a promova un mediu de comunicare și colaborare deschis și constructiv.

„Am devenit o organizație mare, un Grup de centre medicale de excelență în România, cu locații și în afara Bucureștiului – Suceava și Pitești. Ne bazăm acum pe forța unei echipe mai mari, bine pregatită profesional, conectată la lumea medicală și gata să acționeze împreună pentru realizarea unui vis comun – să facem din NORD un Reper Medical European, prin muncă și pe merit, bazându-ne pe 4 piloni: Comunicare, Respect, Etică și Demnitate, atât în relațiile intercolegiale, cât mai ales în relaționarea personalului nostru medical cu pacienții și aparținătorii”, au declarat reprezentanții Grupului NORD.

Caravana Comunicării @NORD este mai mult decât o serie de întâlniri, este o inițiativă strategică, menită să întărească coeziunea echipei și să promoveze valorile fundamentale pe care se bazează Grupul NORD: Comunicare, Respect, Etică și Demnitate, principii esențiale pentru a asigura bunăstarea, atât a echipei, cât și a pacienților.

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA

ÎNSCRIE-TE ÎN COMUNITATE

Alătură-te Comunității și susține Programul CRED în Medicină!

INFOGRAFICE

Programul „CRED în Medicină”, în cifre

Programul „CRED în Medicină”, în cifre

Comunitatea „CRED în Medicină” a împlinit deja 8 luni! Până în prezent, în cadrul comunității au fost organizate 6 webinare, care au înregistrat un număr total de 1. 500 de participări. Întâlnirile CRED în Medicină au abordat teme diverse, adresându-se: pacienților și...