Dalila Dumitrache: CRED în oameni, CRED în calitate și CRED în spiritul de echipă 

Mar 7, 2024 | Comunitate

Într-un sistem medical în continuă evoluție, în care nevoile și așteptările pacienților reprezintă axa centrală a îngrijirii, Dalila Dumitrache, Director îngrijiri la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie “Cuza Vodă” Iași, exprimă prin intermediul unui testimonial acordat pentru platforma www.CREDinMedicina.ro, angajamentul său față de calitatea și siguranța actului medical: „Nevoilor pacientului trebuie răspuns cu implicare, profesionalism, empatie și deontologie de către personalul medical, pentru a adapta procesul de îngrijire la standardele de calitate și de siguranță actuale.” 

Dalila Dumitrache a subliniat și principiile care trebuie să ghideze echipa medicală în asigurarea unei îngrijiri a pacienților la standarde crescute, plasând pacientul în centrul atenției: „CRED în oameni, CRED în valoare, CRED în calitate și CRED în spiritul de echipă”. 

__________ 

Această perspectivă asupra Programului CRED în Medicină ne reamintește de fapt esența acestuia: eforturile noastre de conștientizare nu se limitează la interacțiunea directă medic-pacient, ci implică întregul ecosistem medical. Este vorba, în final, despre crearea unui mediu în care atât pacienții, cât și profesioniștii din sănătate se simt în siguranță, respectați și înțeleși. 

Pentru mai multe informații despre Program, vizitați www.credinmedicina.ro ! 

Pentru a deveni și dvs. parte din comunitatea CRED în Medicină, accesați și completați formularul următor: https://www.credinmedicina.ro/formular-inscriere-cred/

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA

ÎNSCRIE-TE ÎN COMUNITATE

Alătură-te Comunității și susține Programul CRED în Medicină!

INFOGRAFICE

INFOGRAFIC: Depășirea celor mai frecvente bariere de comunicare

INFOGRAFIC: Depășirea celor mai frecvente bariere de comunicare

Depășirea barierelor de comunicare contribuie la implicarea pacienților, ajută la îmbunătățirea rezultatelor și promovează crearea unui mediu mai incluziv, centrat pe pacient. Infograficul următor prezintă 3 tehnici și strategii pe care cadrele medicale le pot folosi...