Prof. Univ. Dr. Florian Bodog: Siguranța pacientului înseamnă tot ceea ce noi agregăm în jurul acestuia în așa fel încât să se simtă respectat

Dec 5, 2023 | Comunitate

Prof. Univ. Dr. Florian Bodog, Senator, Comisia de Sănătate, susține că siguranța pacientului reprezintă fundamentul asistenței medicale moderne. Principiul hipocratic „Primum non nocere” eu cred că e primul principiu în ceea ce privește siguranța pacientului, a subliniat Prof. Dr. Florian Bodog în cadrul Galei de lansare a Programului CRED în Medicină.

În viziunea sa, asigurarea siguranței pacientului presupune crearea unui mediu de respect și încredere, propice recuperării: Cred că siguranța pacientului înseamnă tot ceea ce noi agregăm sau încercăm să agregăm în jurul pacientului în așa fel încât să se simtă respectat, să se simtă sigur, să aibă încredere în sistemul de sănătate, să aibă încredere în noi.

Vezi mesajul video integral al Prof. Univ. Dr. Florian Bodog:

_____________

Programul CRED în Medicină reprezintă un pilon fundamental în construirea unei relații medic – pacient centrată pe siguranță și încredere, în care valorile umane sunt la fel de importante precum competențele medicale. Pentru mai multe informații despre Program, vizitează www.credinmedicina.ro!

Pentru a deveni și tu parte din comunitatea CRED în Medicină, accează și completează formularul următor: https://www.credinmedicina.ro/formular-inscriere-cred/ !

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA

ÎNSCRIE-TE ÎN COMUNITATE

Alătură-te Comunității și susține Programul CRED în Medicină!

INFOGRAFICE

Programul „CRED în Medicină”, în cifre

Programul „CRED în Medicină”, în cifre

Comunitatea „CRED în Medicină” a împlinit deja 8 luni! Până în prezent, în cadrul comunității au fost organizate 6 webinare, care au înregistrat un număr total de 1. 500 de participări. Întâlnirile CRED în Medicină au abordat teme diverse, adresându-se: pacienților și...