Axinia Norica: CRED în Calitatea Îngrijirii Medicale

Nov 16, 2023 | Comunitate

Declarând ferm “CRED în oferirea către pacienți a unor servicii medicale de calitate“, Axinia Norica, Asistentă medicală licențiată la Spitalul Județean de Urgență Buzău, subliniază în fapt importanța tratării fiecărui pacient cu respect și înțelegere.

În lumina acestei perspective, doamna Axinia Norica ne amintește și că, la un moment dat, fiecare dintre noi devine pacient sau aparținător. Această conștientizare alimentează angajamentul său față de furnizarea de îngrijire medicală care să respecte nu doar standardele profesionale, ci și nevoile, temerile și dorințele fiecărui pacient și ale familiilor acestora.

Dincolo de sarcinile profesionale, asistenta medicala Axinia Norica adaugă dimensiunea umană în relația cu pacienții. Își pune întrebarea retorică “Cum am vrea să fim tratați, cum am vrea să ni se vorbească nouă și familiilor noastre?” și își asumă răspunderea de a contribui la o schimbare în modul în care sistemul medical abordează îngrijirea pacienților.

De asemenea, doamna Axinia Norica susține Programul CRED în Medicină ca o inițiativă esențială în îmbunătățirea relațiilor dintre profesioniștii din sănătate și pacienți. Această inițiativă, cu principiile sale fundamentale – Comunicare, Respect, Etică și Demnitate – reprezintă o modalitate concretă de a transforma aspirațiile noastre pentru o îngrijire medicală mai umană, în realitate.

Pentru mai multe informații despre Program, vizitați www.credinmedicina.ro!

Pentru a deveni și dvs. parte din comunitatea CRED în Medicină, accesați și completați formularul următor: https://www.credinmedicina.ro/formular-inscriere-cred/ !

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA

ÎNSCRIE-TE ÎN COMUNITATE

Alătură-te Comunității și susține Programul CRED în Medicină!

INFOGRAFICE