Coca Stela Crîșmaru, despre o abordare mai umană a îngrijirii medicale

Nov 14, 2023 | Comunitate

Cu o declarație puternică – “Cred în oameni, cred în puterea bunului simț și doar prin oameni putem oferi semenilor noștri îngrijiri bazate pe respect, cu recunoașterea valorii profesionale ca rezultat final” – Coca Stela Crîșmaru, Director îngrijiri la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, devine un alt ambasador al schimbării în bine, în cadrul Programului CRED în Medicină.

Doamna Crîșmaru, cu o experiență vastă în domeniul medical, aduce o viziune inspirată asupra relației dintre profesioniștii din sănătate și pacienți. Mesajul ei transmite nu doar încrederea în potențialul uman, ci și importanța aplicării respectului și bunului simț în fiecare interacțiune medicală.

Încrederea în oameni, puterea bunului simț și recunoașterea valorii profesionale devin catalizatori pentru o medicină care nu doar tratează simptomele, ci restaurează și respectă demnitatea umană.

Programul CRED în Medicină reprezintă o inițiativă dedicată promovării și implementării unor standarde internaționale ridicate în ceea ce privește relaționarea dintre cadrele medicale și pacienți sau familiile acestora. CRED este un acronim care reprezintă patru valori fundamentale în orice sistem de sănătate: Comunicare, Respect, Etică și Demnitate.

Pentru mai multe informații despre Program, vizitați www.credinmedicina.ro.

Pentru a deveni și dvs. parte din comunitatea CRED în Medicină, accesați și completați formularul următor: https://www.credinmedicina.ro/formular-inscriere-cred/

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA

ÎNSCRIE-TE ÎN COMUNITATE

Alătură-te Comunității și susține Programul CRED în Medicină!

INFOGRAFICE