DR. RAMONA DINULESCU, INSP – CRSP Craiova: PRIN COMUNICARE, RESPECT, ETICĂ ȘI DEMNITATE SE POATE TRANSFORMA SISTEMUL MEDICAL

Oct 17, 2023 | Comunitate

“Consider comunicarea autentică, bazată pe ascultare activă și respect, cheia unui act medical de calitate, ce are ca scop vindecarea pacientului”, spune Dr. Ramona Dinulescu, Medic specialist Sănătate Publică și Management, INSP – CRSP Craiova.

Aceasta consideră că medicii clinicieni pot îmbunătăți mult relația cu pacienții lor și pot avea mult mai multe satisfacții profesionale din practica medicală, prin învățarea unor modele de comunicare empatice, eficiente, asertive.

“Sunt medic cu compentență în psihoterapie integrativă, formator de formatori. Vreau să mă alătur Programului CRED în Medicină cu entuziasmul și convingerea că prin Comunicare, Respect, Etică și Demnitate se poate transforma sistemul medical”, afirmă Dr. Ramona Dinulescu.

Programul CRED în Medicină reprezintă o inițiativă dedicată promovării și implementării unor standarde internaționale ridicate în ceea ce privește relaționarea dintre cadrele medicale și pacienți sau familiile acestora. CRED este un acronim care reprezintă patru valori fundamentale în orice sistem de sănătate: Comunicare, Respect, Etică și Demnitate.

Pentru mai multe informații despre Program, vizitați www.credinmedicina.ro.

Pentru a deveni și dvs. parte din comunitatea CRED în Medicină, accesați formularul următor: https://www.credinmedicina.ro/formular-inscriere-cred/

URMĂREŞTE-NE ÎN SOCIAL MEDIA

ÎNSCRIE-TE ÎN COMUNITATE

Alătură-te Comunității și susține Programul CRED în Medicină!

INFOGRAFICE